Regulament MURMUR Festival

 Accesul se face începând cu 28 Iulie de la ora 10:00 (in camping) si ora 12:00 (zona festivalului)

Participanții pot intra și ieși de câte ori doresc de pe teritoriul festivalului, dacă au la mână o brățară intactă de festival; Toți participanții sunt percheziționați la intrare. În cazul refuzului de a fi supus perchezitiei, participantilor le va fi refuzat accesul la eveniment 

Orele de incepere si de finalizare a oricaror concerte sau evenimente din cadrul Festivalului, precum si ordinea de performare a fiecarui artist pot fi modificate unilateral de catre organizator, fara ca aceasta modificare sa fie susceptibila de a cauza orice fel de prejudiciu oricarui Participant

Obiectele ce pot sau nu pot fi aduse pe teritoriul festivalului

DA NU
Ghiozdan (pe teritoriul festivalului) Droguri
Pelerine, Palarii, Ochelari de soare, Brichete Cuțite si bricege cu lama mai mare de 6 cm, lanturi, etc
Țigări Arme, explozibil, aparate pirotehnice, material toxic sau inflamabil etc
Aparatate foto profesionale și camere video Sticlă, obiecte contodente
Medicamente (inclusiv insulina) Alcool
Corturi (doar în zona de camping) Animale
Apă în PET sigilat Biciclete, skate-uri, trotinete (in perimetrul festivalului)
Umbrele & umbrele pliabile

 

Cuprins

 1. Organizatorul şi evenimentul

 

 1. Regulament

 

III. Informatii despre bilete

 

 1. Participarea la eveniment
 2. Intrarea
 3. Reguli de conduită pe suprafaţa festivalului
 4. Reguli de conduită în afara festivalului
 5. Reguli de conduită în zona de camping
 6. Obiecte Pierdute
 7. Securitatea
 8. Prim Ajutor
 9. Produse şi servicii

 

 1. Garanţii şi responsabilităţi

 

 1. Semne şi drepturi de autor

 

VII. Sancţiuni

 

VIII. Forţă majoră

 1. ORGANIZATORUL ŞI EVENIMENTUL

ORGANIZATORUL:

SC Monocord Agency SRL

CUI: 36384824

J8/1608/2016

EVENIMENTUL ORGANIZAT:

Murmur Festival – 28-30Iulie, Cetatea Fagaras, judeţul Brasov, România.

 

 1. REGULAMENT

Prezentul Regulament se aplica pentru evenimentul Murmur Festival, organizat de SC Monocord SRL intitulați în continuare Organizator. Prezentul Regulament defineşte regulile pe care fiecare participant al evenimentului trebuie să le respecte. Prezentul Regulament defineşte drepturile şi obligaţiile în relaţia dintre Organizator şi Participant.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica oricând acest Regulament, fără o înştiinţare în prealabil a Participantului. Orice modificare va fi afisata pe site-ul evenimentului www.murmurfestival.com. si la intrarea in locul de desfasurare a evenimentului fiind de imediata aplicare incepand de la momentul afisarii pe site-ul evenimentului sau la intrarea in locul de desfasurare a evenimentului, in functie de care dintre aceste doua modalitati se va realiza prima.

Participantul intelege, accepta si se obliga sa respecte in totalitate prevederile prezentului Regulament prin cumpărarea unui bilet.

Organizatorul asigură Participantul că prin cumpărarea unui bilet valid, i se asigură dreptul de participa la Eveniment, in conditiile prezentului Regulament.

III. INFORMATII DESPRE BILETE

Participarea la Murmur festival se face prin achizitionarea unuia dintre urmatoarele tipuri de bilete:

 • Regular Acces (permite accesul pe toata durata evenimentului, cu exceptia zonei de camping, incepand cu Ziua 1 – 28.07.2017, de la ora 12.00)
 • Camping Access (permite accesul pe toata durata evenimentului, incluzand accesul in zona de camping, incepand cu Ziua 1 – 28.07.2017, de la ora 10.00. Organizatorul ofera participantilor un loc de campare). Exista si posiblitatea unui upgrade la Regular Access.
 • Day Tickets (bilete de o zi ce permit accesul la eveniment pe durata unei singure zile, intre orele 10.00 ziua curenta  – 10.00 ziua urmatoare, ora la care inceteaza valabilitatea biletului de o zi, iar participantul este obligat sa paraseasca perimetrul festivalului. Daca participantul nu are acces, organizatorul isi rezerva dreptul de a-l insoti in afara perimetrului festivalului).

Biletele valide sunt cele achizitionate direct de pe site-ul evenimentului sau de la partenerii evenimentului (Livetickets si Eventim) si locatiile partenere. Organizatorul garanteaza doar valabilitatea biletelor vandute de Murmur Festival sau partenerii acestuia.

Cumpărarea online a biletelor se poate face fie de pe murmurfestival.com, folosind sistemul de plăţi online MobilPay. Plata se face doar prin card, iar numărul comenzii va fi emis doar în momentul în care plata a fost confirmată de către MobilPay. Ulterior participantii vor fi informati despre modalitatea prin care pot intra in posesia bratarii/biletului. Numărul comenzii (order number) este nominal.

Cumpărarea biletelor de la Live Tickets se face fie de pe livetickets.ro. Live Tickets are dreptul de a percepe un comision de administrare care se adaugă peste preţul normal al biletului.

Cumpărarea biletelor din Reţeaua Eventim se face fie de pe eventim.ro. Eventim are dreptul de a percepe un comision de administrare (8%) care se adaugă peste preţul normal al biletului. Pentru mai multe detalii despre locaţiile Eventim, metode de plată sau livrare, cumpărătorul trebuie să viziteze site-ul eventim.ro

 

IMPORTANT!

Minorii sub 14 ani au acces gratuit pe toata durata desfăsurării festivalului, cu condiţia ca aceştia să fie insoţiţi de un părinte/reprezentant legal sau convențional ce are un bilet valid.

Persoanele cu dizabilități, care trimit in prealabil o copie după certificatul de handicap pe office@murmurfestival.com, au acces gratuit, iar însoțitorul plătește 50% din prețul biletului din acel moment.

Accesul în festival se face doar pe baza unei brățări ale carei caracteristici vor fi distincte in funcție de varsta participantului, care acorda aceleasi drepturi si impune aceleasi obligatii precum un bilet. Doar o brăţară intactă, purtată la mână, asigură participantului dreptul de a intra in perimetrul festivalului. Organizatorul îşi rezervă dreptul (prin colaboratorii săi) de a verifica constant brăţara atât la intrarea în incinta festivalului cât şi pe tot perimetrul festivalului. Pierderea, avarierea sau distrugerea brăţării este responsabilitatea exclusivă a participantului. În cazul avarierii sau pierderii, brăţara nu mai oferă participantului niciun drept acesta fiind obligat să îşi achiziţioneze un bilet nou sau să părăsească perimetrul festivalului. Brăţările rupte, descusute sau lipite nu sunt valide şi nu vor fi schimbate de organizatori.

Biletele cumpărate nu pot fi înlocuite, iar contravaloarea lor nu poate fi restituită.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica preţul biletelor fără o înştiinţare în prealabil.

Vanzarea biletelor sau a invitatiilor este strict interzisă (inclusiv postarea de vanzare a biletelor pe retele de socializare sau site-uri). Organizatorii îşi rezervă dreptul de a anula/confisca biletele/invitațiile respective și de a interzice accesul în zona festivalului şi a campingului a persoanelor care vor fi depistate că desfăşoară astfel de activităţi.

Este strict interzisă postarea de poze cu bilete sau seriile unice ale biletelor pe rețele de socializare (ex. Facebook).

 

 1. PARTICIPAREA LA EVENIMENT

INTRAREA

1.1. Intrarea se face doar prin zonele special amenajate pe baza biletului si ulterior a bratarii. Toti participantii la eveniment vor avea asupra lor un act de identitate, aflat in perioada de valabilitate.

1.2. In momentul achizitionarii biletului, respectiv in momentul intrarii in festival, oricare dintre aceste doua evenimente se va produce primul, participantul accepta, fara obiectiuni, prevederile prezentului Regulament.

1.3. La momentul intrarii in perimetrul festivalului participantul va putea sa ia cunoştiinţă de acest regulament, care este afisat in loc vizibil.

1.4. Este interzisă intrarea cu maşina în zona festivalului fără detinerea unui un “car pass” eliberat de organizator. Organizatorul recomandă folosirea autobuzelor sau a taxi-urilor pentru a ajunge la locatia Evenimentului.

1.5.Participanţii nu pot introduce alcool în perimetrul festivalului. Participanţii nu pot intra cu mâncare sau cu lichide de orice fel în perimetrul festivalului. Excepții se aplică în zona de camping, unde participanții pot avea asupra lor mâncare și apă.

1.6. Participarea la eveniment se face pe proprie raspundere, inclusiv cu privire la urmatoarele:

 • Persoanele cu boli psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efecte speciale sonore, vizuale şi audio, reprezinta risc, isi asuma intreaga raspundere pentru prejudiciile ce le-ar putea suferi prin participarea la eveniment. Spectacolul poate include şi puternice efecte de lumină, care ar putea dauna copiiilor sau persoanelor epileptice. Organizatorul informeaza participantii ca este posibil ca in cursul desfasurarii evenimentului sa fie organizate focuri de artificii, sens in care atentioneaza participantii sa respecte cu strictete prevederile prezentului Regulament, sa nu depaseasca delimitarile prezente in cadrul perimetrului festivalului care delimiteaza spatiile in care participantii au acces fata de spatiile in care participantilor le este interzis, sa respecte indicatiile date la fata locului de catre reprezentantii Organizatorului, participantii asumandu-si orice raspundere pentru eventualele riscuri de vatamare sau de producere de prejudicii materiale
 • toate zonele de joaca, distractie si sport, instalatiile tip balansoar, hinte, trambuline, piscina, precum si orice alte instalatii si orice alte asemenea zone de pe teritoriul festivalului, vor fi utilizate de participantii care detin conditia fizica si psihica necesare pentru participare, pe propria raspundere.

1.7. Organizatorul nu își asumă raspunderea pentru faptele săvârșite de către persoanele sub 18 ani care participă la Festival, in sarcina acestuia neexistând o obligație legala de supraveghere a minorilor. Organizatorul nu este răspunzător pentru prejudiciile de orice natura cauzate persoanelor sub 18 ani de catre terte persoane, incluzand dar nelimitându-se la participanții Festivalului.

1.8. Organizatorul va pune la dispoziția participanților minori un formular de acces care va trebui completat de acestia împreună cu parinții/reprezentanții legali sau convenționali prin care aceștia din urmă sunt de acord cu participarea minorului la Eveniment, cu acceptarea intru-totul a prevederilor prezentului Regulament si prin care își asuma raspunderea pentru minori pe durata desfășurarii Festivalului. După legitimarea, prin intermediul oricarui document care atestă vârsta, aflat in perioada de valabilitate, și prezentarea formularului de acces completat persoanele sub 18 ani vor primi, o brațară special destinată minorilor , care nu le va permite accesul în zonele indoor ori cumpărarea alcoolului sau tutunului.

1.9. Accesul minorilor sub vârsta de 14 ani în incinta Festivalului se acordă numai dacă aceştia sunt însoţiţi de un părinte/reprezentant legal sau convențional si cu respectarea integrala a prevederilor dn regulament cuprinse la art. IV.1. Intrarea.

1.10. Accesul minorilor care au împlinit vârsta de 14 ani în incinta Festivalului se acordă numai dacă aceştia prezintă la intrarea în incinta Festivalului formularul de acces, in original, completat de un părinte/reprezentant legal sau convențional.

1.11. Minorilor le este interzisă servirea şi consumul de bauturi alcoolice.

1.12. Accesul cu animale este interzis.

 

 1. REGULI DE CONDUITĂ PE SUPRAFAŢA FESTIVALULUI

2.1. Toţi participanţii trebuie să respecte regulile sociale, legile şi prevederile enumerate în acest Regulament. Participanţilor nu le este permis să desfăşoare orice fel de activităţi ar putea să pună în pericol sau să afecteze în orice mod siguranţa sau drepturile celorlalţi participanţi.

Oranizatorul nu îşi asumă răspunderea pentru eventualele prejudicii (materiale sau fizice) cauzate prin nerespectarea Regulamentului şi isi rezerva dreptul de a solicita despăgubiri persoanelor vinovate de încălcarea acestuia.

Participanţii sunt obligaţi, ca în incinta festivalului, să respecte, să nu distrugă si in general sa nu efectueze niciun fel de actiune care ar putea fi in masura sa afecteze mediul înconjurător şi domeniul Cetatii Fagarasului, incluzând construcţiile de orice fel şi spaţiile verzi aferente.

2.2. Pe perioada festivalului, Organizatorul, partenerii Organizatorului sau presa acreditată au dreptul de a înregistra şi fotografia evenimentul. Participanţii iau la cunoştinţă că există posibilitatea de a apărea în astfel de materiale, fără a putea emite orice fel de pretenţii asupra drepturilor cu privire la respectivele materiale sau a demara orice fel de solicitari sau actiuni, inclusive actiuni in justitie, cu privire la acestea. Organizatorul are dreptul de a folosi aceste materiale, de a le publica pe diverse canale (ex Youtube) şi de a le utiliza în campanii publicitare fără a compensa în vreun fel participantul.

Participanţii au dreptul să filmeze şi să fotografieze zonele în care au acces, insa vor folosi aceste material exclusiv pentru vizionare proprie. Orice distribuire catre public, gratuita sau oneroasa a materialelor filmate este interzisa.

Există excepții în care managementul artiștilor interzic filmatul și fotografiatul. În aceste situații, Organizatorul va anunța pe pagina de Facebook a evenimentul că filmatul și fotografiatul în timpul acelor concerte este strict interzis.

2.3. Participanţii iau la cunoştinţă că în incinta festivalului este interzisă orice activitate comercială sau de publicitate fără acordul scris al Organizatorului.

2.4. Consumul de droguri este ilegal şi strict interzis şi va fi pedepsit conform legilor în vigoare.

2.5. In zona de camping, dar si in intreaga suprafata a evenimentului este interzisă ultilizarea focului prin orice mijloace (amenajare de focuri de incalzire, de atmosfera sau orice alte metode de foc deschis) şi a materialelor inflamabile. Excepție fac zonele special amenajate de către organizatori sau partenerii acestuia din camping, zone ce vor fi semnalizate ca atare.

2.6. Înotul în lacul din incinta festivalului este interzis şi extrem de periculos. Aruncarea oricaror obiecte in lacul din incinta festivalului este interzisa.

2.7. Accesul în interiorul castelului şi a tuturor anexelor cu excepţia celor special amenajate pentru desfăşurarea festivalului este interzis.

2.8. Este interzisă cățărarea sau escaladarea oricărei structuri din festival (ziduri, layer, boxe, garduri, containere, corturi, etc). Cei ce vor încălca această regula vor fi escortați în afara festivalului.

2.09. Este interzis accesul în zone semnalizate ca fiind interzise publicului.

2.10. Este interzisă ridicare de cabluri de curent de pe jos. În cazul în care un participant descoperă o astfel de situație este obligat să avertizeze organizatorii.

2.11. În caz de urgență, participanții trebuie să urmeze instrucțiunile organizatorilor și indicatoarele către căile de acces.

 

 1. REGULI DE CONDUITĂ ÎN AFARA SUPRAFEŢEI FESTIVALULUI

În afara incintei festivalului, participanţii sunt obligaţi să respecte legile în vigoare din România şi regulile de conduită socială. Sunt interzise acţiunile care periclitează fizic sau moral alte persoane sau orice fel de bunuri.

 

 1. REGULI DE CONDUITA ÎN ZONA DE CAMPING

4.1 Campingul și facilitățile acestuia vor fi deschise începând cu data de 28 iulie 2017 ora 10:00 și se vor închide în data de 31 iulie 2017 ora 10:00.

4.2 După ora închiderii organizatorii nu mai asigură securitatea zonei de camping.

4.3 Campingul va fi deschis 24 de ore pe zi, posesorii de brățări de camping au dreptul să intre și să iasă de câte ori doresc.

4.4 Este interzisă intrarea în perimetrul campingului și în zona de acces al acestuia cu orice fel de vehicul, excepție făcând cele care deservesc zona de campare si caravanele/rulotele care vor intra doar in zona dedicate acestora.

4.5 Întreg perimetrul de campare va fi supravegheat de câtre agenți de pază. Organizatorul recomandă participantilor să nu lăse lucruri de valoare în cort.

4.6 Organizatorii nu își asumă responsabilitatea pentru pierderea sau furtul obiectelor personale. În cazul în care ați pierdut obiecte personale vă rugăm să vă adresați infopoint-ului din festival.

4.7 Pe teritoriul campingului sunt interzise terasele și instalarea oricarui tip de mobilier de grădină.

4.8 Participanții trebuie să aiba asupra lor tipul de cort potrivit numărului de persoane care vor dormi în el. Nu sunt acceptate corturi cu antreuri mari. Organizatorii își rezervă dreptul de a nu accepta instalarea în camping a anumitor tipuri de corturi.

4.9 Este intrezisă reclama de orice fel, fără acordul scris al organizatorului.

4.10 Toți participanții la camping vor fi supuși unei percheziții corporale și unui control al bagajelor ori de câte ori vor intra în camping.

4.11 Obiectele confiscate nu vor fi returnate ulterior. Participanții au dreptul să se întoarcă de la control și să își lase obiectele respective în mașină. Excepție fac obiectele ilegale sau interzise prin prezentul Regulament sau deținute ilegal.

4.12 Sunt interzise drogurile, substanțele narcotice, substanțele inflamabile, explozibil și armele de orice gen.

4.13 Pe teritoriul campingului este interzis accesul cu animale.

4.14 Sunt interzise focurile de tabără, focul deschis, torțele și artificial.

4.15 Este interzisă intrarea cu generatoare de curent, aragaze și grătare.

4.16 Este interzisă intrarea cu băuturi alcoolice. Participantul are dreptul să intre cu mâncare și apă.

4.17 În cazul în care asupra persoanei se vor găsi obiecte ilegale (ex. droguri, substanțe narcotice) sau deținute ilegal (ex. armă de foc), Organizatorul are dreptul sa anunte autoritatile competente, iar posesorul acestora va fi predat autorităților.

4.18 Corturile se vor monta doar în zonele delimitate pentru corturi. Nu se campează pe drumuri, alei, zone de acces, în zonele de toalete și dușuri, în zona de acces și în zonele cu altă destinație decât cea de instalare a corturilor.

4.19 Este interzisă aruncarea deșeurilor înafara pubelelor și a containerelor de gunoi.

4.20 Toate persoanele care intră pe teritoriul campingului trebuie să aibă o brățară care le permite accesul în zonă.

4.21 Organizatorul va pune la dispoziția participantului la camping dușuri, toalete și lumină perimetrală.

4.22 Pe teritoriul campingului și în zona de acces al acestuia este interzisă comercializare bunurilor sau distribuția gratuită a obiectelor cu scop publicitar.

4.23 Participantul își va monta cortul în zona care îi este alocată la intrarea în camping.

4.24 Deteriorarea dusurilor, a toaletelor, a sistemelor de iluminat, a gardului perimetral si al altor obiecte aflate in zona de campare se pedepseste iar persoana culpabila de aceste activitati trebuie sa plateasca contravaloarea pagubelor.

 1. OBIECTE PIERDUTE

Obiectele gasite in perimetrul festivalului trebuie aduse la zona de Lost & Found (care va fi marcată pe harta festivalului). Proprietarii le pot recupera urmând o procedură a Organizatorului care constă în identificarea persoanei şi a obiectului pierdut. După festival, Organizatorul va păstra obiectele nerecuperate pentru o perioadă de 10 zile de la momentul predării către zona de Lost & Found şi va încerca returnarea lor către proprietari.

 1. SECURITATE

Pe teritoriul festivalului Organizatorul asigură securitatea printr-un partener calificat şi acreditat să facă acest lucru. În timpul evenimentului, participanţii sunt obligaţi să respecte agenţii de securitate, să colaboreze cu aceştia şi să le respecte instrucţiunile în caz de urgenţă.

In caz de incidente de violenta sau de punere in pericol a integritatii corporale a altor persoane, personalul care asigura securitatea va putea decide evacuarea persoanelor implicate din incinta in care se desfasoara evenimentul.

 1. PRIM AJUTOR

Pe teritoriul festivalului există zone de prim ajutor, în caz de nevoie.

 1. SERVICII ŞI PRODUSE

În timpul evenimentului, produsele si serviciile sunt disponibile in locuri special amenajate (bar, food court). Participanţii se angajează să folosească ca modalităţi de plată pentru achizitionarea acestora doar metodele si instrumentele de plata acceptate de Organizator şi partenerii acestuia. Ca regula generala, plata serviciilor si produselor in incinta evenimentului se va face pe baza de tokenuri

Token-urile neutilizate pot fi preschimbate în bani imediat in ultima zi a festivalului. Token-urile ramase nesolicitate la sfarsitul festivalului nu vor mai putea fi preschimbate in bani.

GARANŢII ŞI RESPONSABILITĂŢI

 1. Organizatorul garantează accesul şi utilizarea serviciilor din cadrul festivalului oricărui participant cu un bilet valid. Datele de desfăşurare ale festivalului pot fi modificate unilateral de Organizator în caz de forţă majoră sau caz fortuit. Datele festivalului nu vor fi schimbate în cazul unor condiţii meteorologice minore (ploi, zile înnorate, etc.).
 2. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica orele programului muzical/artistic. Participantul nu are dreptul de a cere despăgubiri în cazul acestor modificări.
 3. Participantul nu are niciun temei legal pentru a se îndrepta împotriva Organizatorului în cazul modificării programului musical/artistic al festivalului.
 4. Organizatorul exclude asumarea responsabilitatii pentru stricăciuni petrecute pe teritoriul Festivalului care nu au fost cauza a unei organizări defectuoase sau neglijări.
 5. După ce participantul a primit brăţara, Organizatorul nu mai este responsabil pentru integritatea acesteia. Participantul nu are dreptul de a cere despăgubiri datorită pierderii sau distrugerii brăţării.
 6. Organizatorul nu este responsabil pentru acţiuni ce se petrec în afara Perimetrului Festivalului.

SANCŢIUNI

 1. Organizatorul are dreptul, cu efect imediat, de a interzice accesul unui participant în incinta festivalului total sau parţial, sau de a invita participantul să parasească incinta festivalului, în cazul încălcării Regulamentului prezent sau a unei legi în vigoare din România.
 2. Participanţii care intră în zona de camping fără a avea acces în camping sunt obligaţi să plătească biletul de acces în camping. În caz contrar Organizatorul poate ridica dreptul participantului de a participa la eveniment, conform pct. VI.1. În acest caz participantul nu are dreptul de a cere despăgubiri de la organizator.
 3. Organizatorul va redirecţiona cazurile de bilete false către organele penale, pentru începerea cercetarii.

VII. SEMNE ŞI DREPTURI DE AUTOR

 1. Organizatorul are drepturi depline asupra marcilor inregistrate sau nu, numelor comerciale înregistrate sau nu, siglei, adreselor de e-mail, nume de domenii sau URL, semnelor utilizate in corespondenta, e-mail, carti de vizita si alte materiale, semnelor, logo-urilor, mărci precum şi asupra materialelor, textelor şi a tuturor informaţiilor de pe murmurfestival.com sau alte canale care folosesc cele menţionate mai sus in legatura cu evenimentul Murmur Festival. Cele menţionate mai sus nu pot fi copiate, utilizate sau distribuite în scop comercial, fără acordul Organizatorului scris, expres si prealabil.
 2. Marcile inregistrate sau nu, numele comerciale, inregistrate sau nu, siglele, logo-urile, adresele de e-mail, numele de domenii, URL-urile, toate insemnele de acest fel, semnele şi celelalte informaţii se află sub proprietatea Organizatorului, care detine si drepturile de proprietate intelectuala şi sunt protejate de legile europene în vigoare.

VIII. CAZ MAJOR

În caz de război, revoltă, atac terrorist, demonstraţii, embargo economic, accident, incendiu, dezastru natural, cutremur, inundaţie, scurtcircuit major, epidemii, rezoluţii oficiale sau alte cazuri ce nu pot prevăzute sau nu pot fi controlate de Organizator sau de partipant, niciuna dintre părţi nu este obligată să respecte obligaţiile din prezentul regulament.